+38 (04579) 2-02-98, 2-13-99
Засідання дитячого кулінарного клубу.
- Admin
- Блог
Інтегроване заняття (засідання кулінарного клубу) з використанням кейс-технології «Салат «Аркобалено»провела керівник гуртка Ніна Ведмідь.
Мета: Ознайомити дітей з процесом приготування холодної страви - фруктовий салат, вчити дітей правилам користування ножем. Формувати турботу про своє здоров’я (правильне харчування це не тільки смачна, але й корисна їжа), уточнити знання дітей про вітаміни груп А, В, С. Викликати цікавість до технології приготування та нарізки продуктів.
Суть кейс-методу в роботі з дітьми полягає в тому, щоб стимулювати їх пізнавальну активність через практичну діяльність і діалог за допомогою змодельованої ситуації. При цьому будь-яка модельована або реальна ситуація повинна припускати кілька варіантів рішень і бути максимально наближена до особистого досвіду дітей. За допомогою кейс-методу моделюється ситуації, в яких кожна дитина проявить свої здібності, висловить емоції, інтереси і вибере зміст освітньої діяльності.
Більше інформації та фото на сторінці у Facebook.